Како започна приказната Тродат-Тромак Печати?

           Компанијата Тродат-Тромак Печати е семејна фирма со традиција и постои уште од 1975 година. Нашите почетоци се во Гратски Трговски Центар (ГТЦ)  Скопје, каде рачно се изработуваа сите печати, а подоцна продолживме и се проширивме на Булевар Крсте Петков Мисирков, спроти МАНУ. Печатите се изработуваат со најсовремената ласерска технологија, која опстојува долги години и е непроменета се до денес.