Кои сме ние?

Компанијата Тродат-Тромак Печати е семејна фирма со традиција и квалитет во изработка на печати и постоиме од 1975. Се наоѓаме на Булевар Крсте Петков Мисирков бр.3, на Адвокатската улица, спроти МАНУ.

Уникатни сме поради тоа што печатите ги изработуваме со најсовремената технологија која дава врвни резултати, а сме и првиот овластен дистрибутер на Trodat печати во Македонија. 

Долгото опстојување на пазарот се должи на константен нероменлив пристап кон работата. Квалитетот на производите и услугата, како и грижата за нашите верни клиенти се пресудни да се биде на врвот со години.

Тродат-Тромак со традиција повеќе од 30 години нуди:

  • Подигање од нашата канцеларија, совети и обука за користење на производите

  • Брзина на изработка, експресно од 5 минути

  • Дистрибуција од рака на рака- од 1 до 24 часа

  • Онлајн продажба