Контактирај не!

Ние сме тука да ви помогнеме. Контактирајте не слободно за било каква информација, ќе ви одговориме за најбрзо можно време.

Адреса:

Бул. Крсте Петков Мисирков, бр. 3, Центар, Скопје

Достапни 24/7:

Тел.: 075-466-466

 

Индивидуална комуникација

info@trodatpecati.com

Корпоративна комуникација
b2b@trodatpecati.com

Пишете ни:

Прикачи документ